Mindful Meetup Limburg
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Meditatie Avond – Thema “Fysieke pijn / Chronische pijn”

december 9 @ 12:00 am

Mindfulness Limburg

Meditatie Limburg

Gedurende de laatste 3-4 jaar ben ik een regelmatige bezoeker van de ochtend, zondags en maand meditaties van Sangha Live.

Wat me daar met enige regelmaat raakt zijn de verhalen van mensen die worstelen met de dingen waar ik ook mee worstel. Het is bijzonder om te horen welke woorden en welke zinnen er vanuit de stilte van de meditatie naar boven komen om de relatie tot het ik (met pijn) te beschrijven. Sangha Live is een prachtige groep, maar helaas online. Er is weinig interactie tussen de deelnemers. Vandaar dat dit een poging is om te kijken of er in de regio Limburg een groep is van mensen die geïnteresseerd zijn in meditatie en zelf ook worstelen met het thema chronische of fysieke pijn.

Dit is dus een placeholder om te kijken of er interesse is om samen een meditatiegroep op te starten in de regio Limburg. Een avond waarvan we de inhoud samen  vormgeven door het delen van onze persoonlijke ervaring rond het thema “fysieke pijn / chronische pijn”.  We kunnen samen overleggen hoe we de tijd indelen. Bijvoorbeeld 30-45 minuten gesprek gevolgd door een meditatie van 30-45 minuten, gevolgd door een open gesprek.

Ik laat deze “activiteit” een tijdje op de agenda staan om te kijken of er zich mensen melden. De getoonde tijd en datum zijn dus niet perse de juiste. Dit kan nog schuiven. Locatie (omgeving Urmond / Zuid-Limburg) volgt nadat we een groepje hebben.

Laat me in een mailtje weten wanneer je vragen hebt. Ook als je de drempel wat hoog vind, maar wel interesse hebt, nodig ik je uit een mail te sturen. Ik kan me dat goed voorstellen. Bovenstaande schrijf ik ook met enige twijfel 🙂

Neem contact op door het contactformulier in te vullen

Gegevens

Datum:
december 9
Tijd:
12:00 am
Evenement Categorie:

Registreren

Wees de eerste!

Gif laden

Al geregistreerd?

Gebruik deze tool om uw registratie te beheren.

nl_NLDutch